lördag 28 februari 2009

Child 44.

En av mina koolare vänner (hon är sådär sval som jag inte skulle kunna vara ens om mitt liv hängde på det) rekommenderade den här boken som tydligen ska vara riktigt, riktigt bra. Tankarna gick ju självfallet direkt till den gamla ungdomsklassikern Barn 312, men hon intygade att de inte alls påminner om varandra. Nu hoppas jag på att hon ska ge den till mig när jag fyller år nästa vecka. Kom igen, det gör du väl? (Ingen annan dock, jag vill inte riskera att sitta här med 44 exemplar)...

5 kommentarer:

Anonym sa...

JA! Barn 312! Det är ju så den heter, den älskade boken! Gud, vad jag har gått runt i min lila värld på Ö-malm och funderat. Vad härligt att vi tänkte på samma sak. Hm, jag undrar om det kan ha att göra med det faktum att det var en bok med ordet "child" samt en siffra i titeln..

Anonym sa...

ja, det KANSKE var det du! ;-) vi måste förresten höras om andra saker min kära Lou. Barn 312... alla tjejerna i min klass hade den som favoritbok ett tag. Innan Grottbjörnens folk kom in i bilden, haha! ;-)

Emily sa...

count me out of that. jag förstod aldrig grejen med barn 312, trots att min mamma köpte den till mig och andäktigt berättade att det här var en hemsk och spännande bok som hon också läst när hon var liten... boooring.

Anonym sa...

nej, det var ju alex favoritbok, så det borde ju per definition gjort den till din hatbok! ;-)

Emily sa...

word.