söndag 1 mars 2009

The World of Ariel Manto.

Jag läser fortfarande The End of Mister Y. Det är för att jag inte vill att den ska ta slut, så jag läser så långsamt jag kan. Men det finns ju fler böcker av Scarlett Thomas. Hon håller nästan på att bli min nya Chuck Palahniuk. Men bara nästan. 

11 kommentarer:

Mårten sa...

lägg av!

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

va, håller du inte med? kanske en liten överdrift, men vadå? i love ariel. :-)

Mårten sa...

Läs min recension! Otroligt överskattad.

Kajsa sa...

Jag tycker inte heller att den var helt hundra. Fast jag kommer nog läsa Popco ändå.

Anonym sa...

mitt i var jag också lite besviken, eftersom jag förväntat mig något helt annat. men sen tar den ju verkligen fart! i love! :-)

Catrin sa...

Jag var otroligt fascinerad av boken till en början, inte minst för att den är så otroligt snygg. Men jag blev ganska besviken. Jag tyckte mycket om själva Ariel och allt som hände i den vanliga världen, men jag tröttnade ganska snart på Troposfären. det blev lite mycket sci-fi för min smak och jag hade önskat att hela historien som jag tyckte började så lovande skulle ha utvecklats annorlunda. Men inget ont om scarett Thomas för det - jag gillade hennes berättarstil och kommer säkert att läsa något annat av henne någon gång.

Anonym sa...

ja, jag har fortfarande inte läst slutet. men jag är imponerad av boken. gillar omslaget; men inte till innehållet, tycker det signalerar något helt annat än vad boken är!

Lo sa...

haha! roligt att du och jag älskar den - vi som aldrig brukar gilla samma - men alla andra verkar vara avtända. såhär måste vi fortsätta: om vi läser boken efter hypen istället för före så får vi i slutändan ha den i fred. lovely.

Anonym sa...

ja, och vi kommer att gilla den båda två!