lördag 28 februari 2009

Child 44.

En av mina koolare vänner (hon är sådär sval som jag inte skulle kunna vara ens om mitt liv hängde på det) rekommenderade den här boken som tydligen ska vara riktigt, riktigt bra. Tankarna gick ju självfallet direkt till den gamla ungdomsklassikern Barn 312, men hon intygade att de inte alls påminner om varandra. Nu hoppas jag på att hon ska ge den till mig när jag fyller år nästa vecka. Kom igen, det gör du väl? (Ingen annan dock, jag vill inte riskera att sitta här med 44 exemplar)...

6 kommentarer:

Lou sa...

JA! Barn 312! Det är ju så den heter, den älskade boken! Gud, vad jag har gått runt i min lila värld på Ö-malm och funderat. Vad härligt att vi tänkte på samma sak. Hm, jag undrar om det kan ha att göra med det faktum att det var en bok med ordet "child" samt en siffra i titeln..

Anonym sa...

ja, det KANSKE var det du! ;-) vi måste förresten höras om andra saker min kära Lou. Barn 312... alla tjejerna i min klass hade den som favoritbok ett tag. Innan Grottbjörnens folk kom in i bilden, haha! ;-)

Lo sa...

count me out of that. jag förstod aldrig grejen med barn 312, trots att min mamma köpte den till mig och andäktigt berättade att det här var en hemsk och spännande bok som hon också läst när hon var liten... boooring.

Anonym sa...

nej, det var ju alex favoritbok, så det borde ju per definition gjort den till din hatbok! ;-)

Lo sa...

word.

Anonym sa...

慈德宮,龍南漆藝博物館,竹山竹管厝,陳列教育館,中興新村,東埔溫泉,清安豆腐街,金龍窯,火炎山,橫龍山古道,中港慈裕宮,大湖農村,挑柴古道,龍騰斷橋,森林遊樂區,卓蘭果園,外埔漁港,龍鳳漁港,清德禪寺,欣隆休閒農場,馬術農場,童玩村
泰安溫泉區,南庄老街
溫泉遊樂區,綠葉方舟,明德水庫,仙山,鳳陽谷,三角湖,木雕街,通霄蘆沐村風,香格里拉樂園,馬拉邦山,薑麻園,海濱休閒園區,鳴鳳山古道,火車窿,勝興火車站,挑鹽古道,獅頭山,藺草文化館,永和山水庫,大克山,通霄秋茂園,大衛營,清泉農場,雪霸國家公園,蜜蜂休閒館,挑炭古道,三通嶺,建民農場,自然保留區,永和山農場,八通關古道,明新書院,石觀音吊橋,戰車公園,軍史公園,桂花森林松柏嶺,梅峰農場,棋盤石,巧手工作坊
桃米生態村,溪頭,杉林溪森林遊樂區,李勇廟,竹山保安宮,沐陶窯
玉山國家公園