tisdag 7 oktober 2008

Cover My Eyes!

Men vad har vi här? Snälla Penguin gör inte så här mot mig (att er hemsida knappt går att navigera har jag försökt förtränga med tanke på att jag älskar er så mycket) men nu känner jag att vår relation knakar lite i fogarna... Så om ni vill att jag ska fortsätta dyrka er grafiska formgivning råder jag er att:

1. Inte anordna den här typen av tävlingar.

2. Inte ge guld, silver och brons till allmänt intetsägande försök till bokomslagsdesign!

3. Inte be folk gå in och pliktskyldigt kommentera (vad är annars förklaringen till att alla kommentarer - utom min favorit "euro trash" - känns så enormt stela och tillrättalagda?).

4. Anställ mig!

Over n' out.

4 kommentarer:

Moesha sa...

Hjälp! Bådar inte gott för framtiden. Måste ändå säga att rätt bidrag vann av alla dem som fanns att välja ibland...

Anonym sa...

men ändååå. det var väl helt okej om det kommit från någon begåvad sjätteklassare gjort det som avslutningsarbete på bilden, men inte som vinnare i en sån här tävling! men det är precis som med "skrivartävlingar", de som kan ställer inte upp, bara amatörer... det är därför man bör ha åldersgräns och satsa på den här typen av tävlingar för kids med talang som inte har något annat forum... (typ lilla augustpriset).

David L sa...

I love det här omslaget!

Anonym sa...

jag veeet. jag såg boken på waterstones i london förra hösten, var för snål för att köpa (smålänning!) och fick sedan i julklapp av karl enligt önskemål. den är så intressant också. min favoritsida är den med en massa små bilder på pingvinlogotypen och hur den har ändrats över tid...