tisdag 7 oktober 2008

Film är bäst på bok.

Jag gråter verkligen inte över detta faktum. Ser visserligen fram emot den här filmatiseringen, men endast för att den fått så fin kritik. Att det kanske blir en amerikansk filmversion vad det lider känns ju däremot fantastiskt (som litteratur betraktat anser jag dock det hela vara en relativt medioker historia). Två filmer ur listan jag definitivt inte ska se (jag klarade i snitt fem sidor i respektive bok innan jag gav upp) är den här och den här. Kolla istället amerikanska vampyrer och andra döda....

P.S. Varför ser affischen ut att vara sponsrad av Absolut!? DS

6 kommentarer:

Johanna sa...

åh vad spännande med the lovely bones, hade ingen aning! läste den för bara en månad sedan.
(snor lite av din information till min blogg, men länkar till din, ok?)
kram

Moesha sa...

Hej babe! Såg du att de flyttat fram Twilight nu i sverige så vi har världspremiär?!! grymt! Boka 21 november! Du och jag! Kram,m

Anonym sa...

j: jag veeet. har väntat SÅ länge. och det är peter jackson, och det är saorsie ronan och, och, och.... hur kan det inte bli fantastiskt? nu vill jag bara se en ny SNYGG pocketutgåva på både engelska och svenska (inser att det är ungefär lika troligt som att månen skulle ramla ner, men ändå) så är min värld komplett.

m: OMFG! jag tror att jag just blev extremt nöjd med tillvaron... how extremely nice... hoppas du använder ditt Bellaarmband!

Johanna sa...

jag har en pocket på engelska med bedårande trist omslag, blå och trist. ska börja läsa twilight ikväll! är superexalterad.

Anonym sa...

ja, med armbandet på. jag har ägnat en fil. mag åt den där boken så jag vet dessvärre allt för väl! :-)twilight är fab.

J sa...

Håller med dig om att film egentligen skall ses förutsättningslöst dvs utan att ha läst boken innan. Kanske en utav anledningarna till varför jag inte tyckte slumdog millionaire var lysande och inte tror att jag kommer att gilla angels and demons mycket.
Tyvärr kan du ju inte riktigt förutse vilka böcker som blir film och enda sätter att undkomma det är att inte se filmen eller inte läsa böcker. Inget utav dessa alternativ är gångbara för mig så jag får ta smällen. Kolla gärna in i min blogg om du vill läsa om recensioner eller vardagsbetraktelser.