tisdag 16 februari 2010

Sweet Valley, Sweet Valley, Hiiigh!

Gode min värld. Droga ner dig lite med den här underbara sidan. Nostalgi! XoXo / Elizabeth

8 kommentarer:

Emily sa...

ÄLSKAR!

Sockerkaka sa...

TACK! :)

Bokbabbel sa...

UNDERBART! Nostalgi på högsta nivå!

Anna W sa...

ja. det är så FINT. man blir ju sugen på att läsa om dem alla - på engelska den här gången, och i ordning!

Emily sa...

äsch, jag kan berätta ungefär hur det går: elizabeth och jessica är lika som bär(!). jessica är den
coola empatilösa systern och elizabeth är den snälla töntiga systern (det är så man vet skillnad). en dag gör jessica något oschysst under grupptryck, typ tvingar en mobbad tjej att äta rakskum. elizabeth blir arg och får jessica att se saken från ett mänskligt perspektiv. jessica får ångest och ber den mobbade tjejen om ursäkt. sedan byter de kläder en stund för att förvilla sin dumsnälla basketspelande storebror. efteråt blir alla kompisar igen (förutom lila, som alltid är taskig eftersom hennes föräldrar köper hennes kärlek och aldrig är hemma). slut.

hade för övrigt helt glömt att de svenska w&w-varianterna hade nummer, så man kunde samla alla. roligt med tanke på att de inte hade någon inbördes ordning rent handlingsmässigt.

Anna W sa...

glöm inte mackorna med jordnötssmör och sylt (!) brorsan äter alltid upp typ en hel limpa och är bara sååå jobbig. samt deras långa, naturligt blonda hår och blågröna ögon (obs, inte blå, inte gröna, utan blågröna). samt att jessicas rum alltid är stökigt och elizabeths alltid städat och att man kan gå emellan dem med badrummet i mitten. oh, take me back to sweet valley!

Emily sa...

how could i forget? älskar för övrigt att denna diskussion förflyttat sig till facebook.

Anna W sa...

ja! för er som inte har mig på fb: jag har numera elizabeth wakefield som profilbild.