fredag 17 juli 2009

Olika sorters kvinnor.
7 kommentarer:

Anonym sa...

Jag gillar dina bokomslagsinlägg så massivt att jag blev tvungen att länka till dig från min egen blogg (som handlar om nåt helt annat).

Var finns förlagsutbildning förutom i Lund (där jag själv gått ~)? Sthlm så klart?

/Cecilia

Anonym sa...

ah! tack! :-) jag är ju rätt besatt. ja, jag har gått i sthlm; den blev till ett magisterår för några år sedan; ht + vt (man måste ha en fil. kand först). jag tror den skiljer sig lite från den i lund (er är bättre och längre tror jag)...

Michaela sa...

Åh, Dr Spock..!

Michaela sa...

Förresten Anna W, rekommenderar du Sthlms förlagslinje? Jag har länge velat gå Lunds, men det krävs ju toppbetyg, vilket jag inte har...
Vet du hur höga betyg Sthlm kräver?

Jag älskar också din blogg! Är liksom du en total sucker för bokomslag. Ser dock gärna lite text också.

Anonym sa...

du kan kolla in www.kulturarv.net, det är sidan med all info. man behöver en fil kand, sen söker man på ett personligt brev. så om du vet vad du har för mål så är det bara att beskriva det på ett målande och övertygande sätt så har du nog en god chans! jag rekommenderar den om man har jobbat/pluggat en del tidigare och vet på vilket sätt man vill arbeta med litteratur. :-)

och när det gäller text; du är inte ensam. det har varit lite lazy nu på semestern med mycket omslag och läsning, och lite för lite skrivande. vilken typ av text vill du ha? analyser, skvaller, åsikter, tips?

xoxo

Michaela sa...

Tack! Då ska det nog gå bra...

Åh! Jag vill ha alla sorter! Analyser, skvaller, åsikter, tips, recensioner... Och bokomslag förstås!

Anonym sa...

ska bli! :-)