måndag 27 juli 2009

Monday, Bloody Monday...


Måndag är min vampyrdag - eftersom True Blood sänds i U.S.A. på söndagar vet man att avsnitten med säkerhet finns att tillgå på måndagar. Den bästa dagen! Har fortfarande inte kommit mig för att läsa böckerna dock. Har hört så blandat om Charlaine Harris. Åsikter? Läsa? Inte läsa?

6 kommentarer:

Emily sa...

we talked about this och jag säger bara en sak: se upp för den svenska översättnigen. har inte sett så mycket korrfel på år och dag!!!

Anonym sa...

okej honey!

M sa...

Jag har precis läst den första boken.(på engelska) tycker den var ok. Vet inte vad jag tyckt om jag inte sett serien. Men serien verkar följa boken rätt ok. Med lite undan tag. Har klickat hem bok två och får se hur det blir när jag läst om serien. Så läs den. Det är lite små kul om inget annat.

Anonym sa...

vad jag har hört så är den svenska översättningen kass, så jag har precis börjat att läsa serien på engelska. läser dead until dark för andra gången denna veckan, och imorgon ska jag leta upp bok 2 på biblioteket. det visar ju vad jag tycker om den iallafall. :D

Anonym sa...

koolt! :-) tack för infon...

Maria sa...

Håller just på att läsa klart hennes 7e bok i serien (på engelska förstås), skrattar hemskt ofta åt den perfekta humorn i böckerna, helt klart värd lätt läsning!! (amazon har bra pris på bok 1-7) Första jag gör måndag mornar är att springa till datorn för ett nytt avsnitt!