söndag 26 juli 2009

En ängel vid mitt bord.

Det här är en pocket jag längtat efter länge! Har tänkt läsa Janet Frames självbiografiska triologi i så många år nu, och nu kommer de tre böckerna i en samlad pocketvolym på svenska. Perfekt! Gillar omslaget också (åtminstone nu, innan jag läst boken - men baksidan kunde varit väldigt mycket bättre), förordet är dock oredigerat till tusen och kryllar av tryckfel. Skäms Bonnierpocket! Nu ska jag fördjupa mig i innehållet innanför pärmarna...

4 kommentarer:

Moa sa...

Wow, vilket snyggt omslag! Jag har den gamla pocketutgåvan från 1997 med ett fotografi på Janet och hennes systrar på framsidan. Det var länge sedan jag läste trilogin men jag tyckte mycket om den då. Älskar också hennes Ansikten i vattnet.

Magix sa...

Snyggt, verkligen! Lotta Kühlhorn är duktig hon! Nu blir jag löjligt sugen på ett köp, från att före blogginlägget aldrig hört talas om boken eller författaren såvitt jag minns :P

Anonym sa...

åh, kan du inte skicka en länk eller ett foto på det omslaget? jag tycker det här är lite mumin, men samtidigt lite gjort och "safe". en ängel vid mitt bord finns ju även filmatiserad, och jag har verkligen velat läsa frame forever!

Anonym sa...

Jag som bara har läst (och älskat) Ansikten i vattnet. Nu kommer jag garanterat lägga vantarna på den här snygga pocketsamlingen!