torsdag 30 juli 2009

Alice, Alice, Alice.


Alice är det finaste namn jag vet. Jag döpte mitt första husdjur till Alice. Hon var en hamster som blev best i show på en tävling. Jag var givetvis i extas. Och det är ett tillstånd jag kommer att befinna mig i den 5 mars 2010 också. Hur ska vi kunna vänta? Kolla här så länge...

6 kommentarer:

Ms Shallow sa...

Jag älskar också namnet Alice och om jag någon gång får en dotter ska hon heta det.
Själv har jag aldrig läst Alice i underlandet. Det blev aldrig av när jag var barn, och när jag växte upp kändes det som en barnbok- som något barnsligt. Så himla synd! Jag måste läsa den, den verkar så fantastisk. Och så vill jag ju se filmen (och jag måste läsa boken innan, om det finns en bokversion)

Tiikeri sa...

Jag har läst Alice, båda böckerna, tre gånger, i år!
Det är mina favoritböcker genom alla tider och jag kommer sitta på biografen den femte mars och vara överhypad av filmen, vilket jag i och för sig har varit i snart ett år sen jag fick reda på att den gjordes.
Funderar nästan på att tälta bara för att det finns inte en chans i världen att jag inte är på första föreställningen på den filmen som den Alice-fantast jag är. :)

Heléne sa...

åh ja, anna! hur ska vi kunna vänta? nu blev jag påmind. jag hade precis förträngt att det är så långt kvar. men det kommer bli fab, det är jag övertygad om!

Anonym sa...

ja, jag förstörde ju alice som namn genom att ge det till min hamster. kan inte gärna döpa ett eventuellt framtida barn till det nu... :-)

du MÅSTE läsa alice i underlandet och alice i spegellandet; NU!!! på engelska. man kan läsa dem hur många gånger som helst...

ja, det måste snikas in på en förhandsvisning av denna film, det är ett som är säkert...

Emelie sa...

Jag älskar också Alice i underlandet och jag visste att om jag någon gång skulle få en dotter så skulle hon heta det. Min dotter heter också Coraline i mellannamn för att det också är ett väldigt fint namn (även om skatteverket minsann försökte ändra det till Caroline) och för att jag läste så mycket Gaiman när jag var gravid.

Jag längtar tills hon blir lite större så jag kan läsa Alice och Coraline för henne (:

Anonym sa...

åh, vad fint!!! :-)