lördag 21 mars 2009

Sol och vår.
Denna lilla pärla har varit min följeslagare i ett par dagar nu. En riktig fin kioskroman om stackars Petra, som lyckas med bedriften att bli föräldralös två gånger om, ärva ett gods och på det hamna i rullstol efter en bilolycka. Sen dyker charmören Ulf upp och försöker sol-och-våra henne (45 papp hinner han snylta av henne innan hon synar bluffen) parallellt med den gamle barndomskärleken (vad är det med tjejer som faller för storebrorstyperna från sin barndoms somrar?) Ingemar som en gång i tiden svek henne för den vackra men iskalla donnan Yvonne och nu är ensamstående pappa till Joakim och vill pröva lyckan med henne igen. Han är dessutom läkare, och insisterar på att de ska röntga om hennes rygg; kanske finns det en chans att hon kan gå igen... Ja, ni förstår ju. Pärla!

3 kommentarer:

Malin.N sa...

Kan man få låna?

Låter nästan lika bra som "Schejkens kyss" som var den senaste jag läste i genren. 24-årig dödsvacker oskuld med en phd i biologi åker till ospecificerat arabland för att studera deras ovanliga flora. Räddas från onskefullt och kvinnoförnedrande ökenfolk av en främling som är en perfekt blandning av best och gentleman/arab och europé. Kan det finnas ett samband med det mystiska försvinnandet av landets kronprins?

Anonym sa...

självklart! älskar cliffhangern på din! :-) min är full av sköna blandningar mellan 70-tal och någon obestämd "herrgårdstid", dvs fru marianne möter ja... någon mycket typiskt 70-talsroman. väldigt konstigt, men samtidigt ytterst underhållande. det här kanske ska bli vår nästa djupdykning? best/gentleman kanske är det nya hora/madonna?

Lou sa...

hi hi hi hi....