fredag 27 mars 2009

On Dogs.

Det kanske inte är överdrivet svårt att räkna ut att jag en kattperson? Hursomhelst. Det här är ett tips för alla er hundälskare. Har nämligen hört att Marley & Me ska vara helt okej, även om jag är högst tveksamt inställd till filmen. Men ni måste väl ändå hålla med om att det här omslaget är hemskt?

5 kommentarer:

Emily sa...

omslaget känns som en självhjälpsroman kombinerat med sekthäfte, dvs rent självmord. jeez.

Bokmania / Ivana Eklund sa...

Om man själv äger en smått crazy hund så uppskattar man boken, framför allt blir man glad att den egna hunden, fast han ibland driver en till vansinne, inte är fullt så "galen" som Marley. Jag köpte boken till min man när vår hund var cirka fyra månader gammal och han, dvs maken, gillade den.

Anonym sa...

sekthäfte, lol. ja, det här verkar som sagt vara en bok som går hem hos många, därav tipset. själv kan jag inte förstå varför man någonsin skulle vilja äga en hund. obegripligt!

Emelie sa...

Såg filmen Marley and me i helgen och den var värre än omslaget!
Boken Bibliotekskatten Dewey kan vara nåt för dig om du föredrar katter..
"En kall vintermorgon hittar en bibliotekarie en utsvulten och frostbiten kattunge som slängts in i bibliotekets bokinkast. Personalen tar sig an katten, och trots en hel del motstånd lyckas de få behålla sin bibliotekskatt. Dewey blir en symbol inte bara för biblioteket utan också för hela den lilla staden Spencer. Vi lär känna många färgstarka och gripande livsöden i denna sanna historia om en katt som blev känd och älskad i hela världen. När Dewey dog 2006 stod hans dödsruna att läsa i över 300 tidningar världen över."

Anonym sa...

njae, i do love cats, men den här storyn är ju bara för sockersöt för att vara sann, och jag gillar inte det omslaget heller! :-)