torsdag 26 mars 2009

Annas villervalla.

Villervalla. Jag frågar mig om det inte bara är ett gammalt sätt uttryck för stress? Fast positivt laddat. Jag ser krossade blomkrukor, ringande telefoner och mig själv insnurrad i en gardin när jag tänker på ordet. Lite sådär smågalen med håret på ända. Stress, då ser jag en svart kista, internetkoppling som inte fungerar och punktering på cykeln framför mig. Vad känns roligast?

4 kommentarer:

Kristina sa...

hahahahahaha Mig själv insnurrad i en gardin!? Du är fantastisk.

Anonym sa...

ja, men ser du det inte framför dig? det låter ologiskt, men huxflux står man där och vet inte hur man kom dit. sånt händer mig varje gång jag ska öppna ett fönster...

A spoonful of mint sa...

Min gardin ramlar bara ner så fort jag närmar mig, så jag har ingen aning om hur det känns att bli insnurrad. Men jag kan verkligen se det framför mig, det ser lite charmigt ut. Kanske funkar på krogen ;)

Anonym sa...

krogen har väl inga gardiner! ;-) men charmigt it is. i början. i längden blir det dock lite tröttsamt att leva med den typen av människor som har en förmåga att trassla in sig i gardiner. det är sött när det gäller långbenta tonåringar i böcker från femtiotalet, men i verkligheten har vi också en förmåga att gå in i glasdörrar och ha sönder en väldig massa porslin. jag är glad att min sambo står ut!