onsdag 11 februari 2009

Revolutionary Road # 2.

Jag lånade den i en tummad, gammal pocket på biblioteket. Läste halva. Mitt lån gick ut. Jag behöll den hemma ändå. Jag fick böter. Nu måste jag köpa ett nytt, otummat exemplar och läsa klart den innan jag kan se filmen. Ingen får lura med mig på bio innan boken är utläst! Jag gillar skarpt att Norstedts fått ut en pocket med filmomslag som inte bara är stilrent och snyggt utan också går i linje med bokens innehåll och den amerikanska förlagan. Fast något av de här omslagen är nog egentligen snyggare...

4 kommentarer:

Paperback Lover sa...

Jag fick hem den fina pocketen från Norstedts förra veckan och känner mig grymt stressad över att min PV vill ha med mig på bio och se filmen. Han får gå med någon annan för jag måste få läsa den först. Har just gjort det omvända med Låt den rätte komma in och jag borde ha vetat bättre. LÄS bok, sen SE film!
Fina omslag ja!

Anonym sa...

ja, jag började på engelska och kommer nog att fortsätta så.

låt den rätte... läste jag långt innan filmen. en helt okej bok tycker jag, men en väldigt fin film.

däremot gjorde jag misstaget att aldrig läsa brideshead revisited när det begav sig och inte heller se den kultförklarade tv-serien. jag såg den mediokra filmen istället. story ruined och är nu inte alls sugen på att läsa boken. kommer att dö som den enda som inte förstått hypen...

Lo sa...

jag läste utgåvan med den röda bilen på omslaget, som var snyggt men som inte alls gav rätt känsla till boken enligt mig. föredrar det sista omslaget med denljusblå bilen. hur som helst är boken fab, så ta er tid att läsa först!

Anonym sa...

den engelska pocketversionen är slut på förlaget just nu, så jag kröp till korset och köpte den svenska pocketen istället. ska läsa ut och se filmen asap. så det blir väl om typ ett halvår. :-)