torsdag 1 januari 2009

Nystart.

Exakt 70 böcker hann jag läsa förra året. Hoppas det blir ännu fler under 2009, även om jag tycker att det är svårt att hinna med mer än drygt en i veckan. Vet dock att det finns de i branschen som klämmer betydligt mer än så och snarare snittar på en bok per dag... Hur de hinner det begriper jag bara inte. Började året lite lätt med en underhållande bok som inte ens var i pocketformat, David Batras Den som inte tar bort luddet ska dö. På nyårsdagen får man ta det lite lugnt...

11 kommentarer:

Lo sa...

jag gillade också den här boken, speciellt skylten från skogåsbadet. oh, gamla goda skogås liksom.

Lejonet sa...

Men tror ni inte att en del av lapparna är fejkade? Haha jag är för paranoid för att njuta av allt sånt och upplever bara att jag blir lurad.

Anonym sa...

jag trodde det först, men i förordet förklarar mister batra noga att han samlat lappar i flera år, och om några är fejk så är det iaf inte han som fejkat dem. brukar annars inte gilla den här typen av böcker, men denna var faktiskt lite kul.

Lejonet sa...

Säger han ja... ;)

Anonym sa...

meh. i totally trust him!

FruE sa...

Jo, men Skogås-lappen är fejk, sa han i intervju nyligen. Ursprungligen stod det nå't i stil med "Tack för att du inte äter här", men några killar hade gjort om den. Jag tyckte ändå att det var himla kul eftersom jag är uppväxt i Skogås och badat MÅNGA gånger i simhallen där. :-)

Anonym sa...

hahaha! doin the dirty in skogås således. brukade det sexas mycket i den bastun eller? allt jag hör från olika ställen om just skogås är alltid en massa märkliga saker.

Lejonet sa...

Men frågan är om det räknas som ren fake om någon annan än han gjort om den... Det blir lite semifake va?

Niclas Boman sa...

Jag tyckte en del grejer kändes så uppenbart fejkade. Men kanske inte nödvändigtvis från författarens sida

Anonym sa...

fejk or no fejk. its still fun. och bara in my own buildning har jag ibland hittat lappar som varit så fucked up att man tappar hakan. folk är störda, så är det bara.

Lejonet sa...

Det var ett lappkrig i min lägenhet förra våren, vi har tekterass också var det en person som meddelade att han tänkte ha fest där någon kväll (vilket folk ofta har) då var det någon som blev skitsur och skrev att man inte får boka terassen och det kom upp typ sju lappar som höll med om detta faktum då kom det upp en klargörande om att han inte ville boka utan bara förvarna, då kom det upp en lapp där en person sa att han skulle ha herrmiddag i lobbyn där alla går in och därför bad alla att gå in via cykelkällaren eller stanna inne över helgen (haha) lappen försvann och lappkriget avslutades med att samma person satte upp en lapp där det var en bild på hundbajs och det stod; du som tog min lapp - det här är du. Så folk är störda indeed. Och lappar triggar något i vår folksjäl - oh yes.