fredag 2 januari 2009

Half of a Yellow Sun.


Har äntligen läst ut Chimamanda Ngozi Adichies Half of a Yellow Sun. Obeskrivligt bra och oerhört imponerande. En riktigt god bok av en mästerlig författare. Läs!

P.S. Finns även på svenska, såklart. DS

6 kommentarer:

a.m.o. sa...

Jag har börjat på den två gånger, men inte tagit mig vidare. Eftersom jag verkligen vill läsa den ska jag göra ett nytt försök så fort jag läst ut boken jag håller på med nu! Jag blir extra peppad när du skriver att den är obeskrivligt bra!

Anonym sa...

jag vet, tyckte att det var en seg tantbok först. sen blev jag helt carried away, men då tyckte jag att den var så bra att jag var tvungen att pausa, och då tog det ett år innan jag tog mig samman och läste ut den! så trust me, den är värd att läsa hela, lätt! men den är lite tricky...

Paperback Lover sa...

jag har köpt den på svenska nu, tänkte vara med på bokhoras bokdiskussion i januari o det är en halv gul sol som ska diskuteras.

Anonym sa...

koolt, gillade inte det svenska omslaget först (http://www.albertbonniersforlag.se/Bocker-auto/Bokpresentationssida/?Isbn=9789100118679) men nu när jag läst den tycker jag bättre om det. vad är det för diskussion? :-)

Paperback Lover sa...

Ja, det hette ju faktiskt läsesalong, kom bara inte på ordet när jag skrev kommentaren. Kolla här http://www.bokhora.se/blog/bokaktuellt/aktivitet/2008/12/dags-for-lasesalong-igen/

Anonym sa...

koolt, men jag vet inte om jag vill "prata sönder" just den här boken... eller kanske ändå. jag vet inte!