onsdag 15 oktober 2008

Årets julklapp?

Bara 69 dagar kvar till jul people! Den här oerhört fascinerande boken har jag inte hittat själv, men den den är tydligen världens humorsnackis i vissa delar av svensk bokbransch. Om den hinner komma i pocket innan jul slår jag till (men eftersom jag läser den här boken just nu kanske det blir en trendigt konsumtionsfri jul i år... eller inte). Den här boken bara måste jag ha! Bara läs: "Vet du att du med ditt medvetande har förmåga attpåverka vatten? När du uttrycker din tacksamhet till vattnet förbättras dess kvalitet. När du smädar eller ignorerar det försämras dess kvalitet.". Amazing!

10 kommentarer:

Kristina P sa...

Och om man blir riktigt hooked kan man köpa uppföljaren: http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9171304150&r=1

Vad som skiljer de två böckerna åt förutom titeln står dock skrivet i stjärnorna...

Maria engström sa...

Jag går redan och längtar bortom julen till alla pocketar som kommer att släppas vinter och vår 2009. När kommer NoK's kataloger för nästa säsong?
/Maria

Anonym sa...

det här är ju amazing! låt oss bokklubbsläsa och bli frälsta...! jag har dock ett par nok-pocketar som jag vet kommer den här hösten att fokusera på innan jag kan se framåt mot 2009... vilka är det du längtar efter maria? :-)

maria engström sa...

Jaa, nu vet jag ju inte om den släpps på NoK-pocket, men jag längtar efter Kallentofts Sommardöden - och sen efterföljaren som jag har förstått kommer i maj nästa år!

Anonym sa...

hm. jag har hört SÅ blandat om kallentoft. vissa tycker att han är en mycket skicklig författare och "avancerad" (poetisk?) som deckarförfattare, andra verkar tycka att det är rena rama skiten. vet inte rikigt vad jag tror eftersom jag väldigt sällan läser just svenska deckare. men det kanske är dags när sommardöden kommer i pocket! :-)

Lejonet sa...

Hah, jag känner ju direkt att jag vill batla: Hon(?) får tacksamheten som vapen och jag en tankbil fylld med bensin så går vi lös på en random svensk insjö.

Lejonet sa...

Masaru... måste vara en han.

Anonym sa...

leo... vad snackar du om? :-)

Lejonet sa...

Haha nä jag tänkte mig bara hur det skulle vara att utmana författaren i vattenhealing

Anonym sa...

ah, battle!