tisdag 21 oktober 2008

Pelikan.

Just nu läser jag tre böcker samtidigt. De handlar om; köpstopp, döden och infektioner. Yay! Inte konstigt att jag ser på filmatiseringen av The Pelican Brief (Pelikanfallet, 1992) ikväll istället för att läsa!

2 kommentarer:

Jennie sa...

Hej!
Jag blev så nyfiken på ditt jobb! Kan du inte berätta hur länge du pluggade och vad du har för arbetsuppgifter? /Bokmal

Anonym sa...

självklart! vem vill inte berätta om sig själv liksom? :-) akta dig, jag har jobbat som studentinformatör och kan snacka precis hur länge som helst om utbildning och alla konstiga betalda och obetalda jobb jag har haft.

just nu frilansar jag som bloggare för nok, men mitt dayjob är ett vikariat som "informationssekreterare för de fasta verksamheterna" på kulturhuset i stockholm (det innebär marknadsföring i form av webbuppdatering, produktion av trycksaker, pressbearbetning etc för bland annat klarabiografen, lava, serieteket och läsesalongen) och är mycket roligt.

jag har pluggat i drygt fyra år på universitetet (littvet, retorik, litterärt skapande, genusvetenskap och förlagsvetenskap)+ gått Beckmans kvällsskola med inriktning reklam och grafisk form.

Parallellt med studierna har jag under flera år jobbat på Pocket Shop Shop och som frilans inom text och bild (som illustratör, skribent och recensent för student- och lokaltidningar, lektörsläst för olika förlag etc).

Mina huvudintressen är litteratur, grafisk form och marknadsföring (och var möts dessa faktorer bättre än när det gäller bokomslag?) :-)

Hoppas det var svar nog på din fråga!