fredag 10 oktober 2008

Babbel.

Jag praktiskt taget flydde från TV:n igår (och det, ladies and gents, händer inte ofta) efter att i ungefär en minuts tid utsatt mig för litteratursveriges favoritunderhållning nummer ett, nämligen Babel. Eftersom det skulle handla om JMG Le Clézio tänkte jag allmänbilda mig lite, men vad bjuds? Babbel! Det enda jag kom fram till under den minut jag orkade titta var vad jag redan visste, nämligen att Horace Engdahl är vad kidsen skulle kalla för kool. Seriös, humoristisk och bara helt rätt. Tack för det!

5 kommentarer:

Maria Engström sa...

Hej!
Jag vet inte om jag ska vara förbannad eller skitglad? Förbannad för att jag av en slump får veta att Natur o Kultur har en pocketblogg, varför har jag inte sett det som går in på nok.se dagligen? Var har ni annonserat om den?
Skitglad för att jag äntligen upptäckt den. Jag är besatt av pocketar och utgivning, så nu är förväntan stor.
Hälsningar, Maria

David L sa...

Hej Maria!

Oh vad roligt att träffa en besatt till!

Vi jobbar på för fullt med banner till hemsidan, kommer vilken dag som helst! Hur hittade du till oss nu? :-)

Tove sa...

Ja! Det har jag också förvånats över - en fantastisk blogg och så finns den varken med på nok.se eller på bloggsidor. Här talar vi om en undangömd skatt.

maria engström sa...

Svensk Bokhandels nätupplaga skrev om "fenomenet" att bokförlag ska närma sig sina kunder genom bloggar och författarhemsidor. De gav den här sidan som exempel. Det lyckas förhoppningsvis?

David L sa...

Ja, jag hoppas det! Det känns sjukt roligt att ha en direktkontakt med läsarna och få se direktrespons, inte bara på vår egna utgivning utan för pocketutgivningen som helhet.

Och nu kommer banner upp på vår sida vilken dag som helst ;-)