söndag 21 september 2008

Något jag aldrig skulle göra själv men som var lite roligt att läsa om...

Har spenderat morgonen med att läsa ovanstående pocket. Alla hade varnat mig för att den skulle vara störd och dålig. Mitt problem är dock snarare att idén är god men utförandet sådär. En del goda skratt blev det trots allt, inte minst när jag läste igenom förteckningen över alla personer Simon bodde hos under sin resa och hittade en gammal bekant...

4 kommentarer:

Moesha sa...

Håller helt med om att idén är kul och det skulle kunna vara hur bra som helst (eller i alla fall okej, he), men det här är ren skit. En kille bestämmer sig för att resa runt i 120 dagar, snylta på andra och passar på att knulla tjejer som knappt gått ut högstadiet. Att sedan försöka tjäna pengar på det.. njae. haha, jag känner mig oerhört offensiv idag! Sorry bout that.. Ses snart babe!

Anonym sa...

hahaha! jag visste ju redan att du tyckte så, men jag brukar ju gilla det provokativa. tycker dock är det är lite lamt. ingen röd tråd, ingen "nerv" i berättandet (om man nu får använda ett så söndertjatat uttryck) och dessutom knarkar de ju bara hela tiden. boring!

Lo sa...

eh. panik på det här: http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=2374&a=830248

Anonym sa...

jag vet, läste om det häromdan! vadå tvillingarna på sweet valley high? carrie b - den perfekta mixen av jessica och elisabeth! :-)