måndag 15 mars 2010

Tips?

Jag undrar om det är någon som fortfarande (eller någonsin) använder Boktipset.se? Det är ju lite galet att min grupp (ilovepocket) fortfarande är näst störst och den tredje mest aktiva gruppen när vi gruppens status senast uppdaterades den 27 augusti 2009. Jag menar, kom igen...

8 kommentarer:

Johanna sa...

ameh! jag visste inte ens att det fanns. ska genast undersöka.

Matt sa...

Jo, jag använder boktipset. Bra ställe att hålla ordning på vad man läst. Och intressant att se vad vänner och andra läst och tyckt.

magnusax sa...

Jag använder bok.nu

Carina (Bokbiten) sa...

Jag testade både boktipset.se och bok.nu, mest för att ha som arkiv över lästa böcker. Ersatte sen med en bokblogg istället där jag både håller reda på lästa böcker och får tips om nya att läsa.

Anna W sa...

jag gillar att boktipset så att säga "stämmer", även om jag gärna skulle vilja veta hur det funkar (dvs - den tipsar mig alltid om böcker jag redan läst men glömt fylla i, eller sånt jag faktiskt viljat läsa jättelänge). men jag fattar inte riktigt "meningen" med det hela. använder inte ens facebooks bokapplikationer...

Madeleine sa...

Lite kul sätt att hitta nya böcker att läsa.

Anna W sa...

men tycker du att det är så mycket "nytt" då? jag tycker mer att det är böcker man tänkt läsa i hundra år men aldrig hunnit med. men som man redan känner till väl.

Kajsa sa...

Använder mest tipset för att hålla koll på vad som har lästs och redan finns i hyllan, så man inte köper på sig dubletter. Men visst "att läsa"-listan blir ju rejält lång om man ser till att surfa runt några timmar. Synd att det är så långt till pensioneringen ;)