söndag 14 februari 2010

Sunday Morning 3 A.M.

Supernova avklarad, inte poppis hos alla, men helt okej. Nu blir det Storlek 37. Det är bara chic flicklitteratur som gäller i vår bokklubb!

6 kommentarer:

Emeli sa...

Vad härligt med konstant tema chic flick litt.
Vad har ni för frågor att diskutera? Tolkar ni den bakomliggande meningen ;)

Anna W sa...

som jag skrivit tidigare är vi alla rätt hardcore boknördar (bibliotekarier, jobbar i bokhandel, pluggar littvet, pluggar förlagsvet, jobbar på förlag, pluggar till bibliotekarie etc), vilket gjorde att temat var givet - ingen djup skit, den läser vi ändå. det ska vara lättläst, kul, gärna svenskt och samtida och helst chiclit - det vill säga så opretto som möjligt. man måste inte läsa boken (som måste finnas tillgänglig i pocket), men de flesta gör det ändå. sen snackar vi om boken, sen snackar vi skit typ. vi pratar mest om språket, vad vi gillade och inte gillade, om något var skumt, om karaktärerna... typ så!

Heléne sa...

Men vad tyckte du om spelet då? Svårt? Eller lätt kanske? Jag vill ha en utvärdering!

Anna W sa...

nej! inte alls för svårt! med alternativ tyckte jag det var perfekt. vi var sex stycken och spelade två och två i tre lag. mitt lag vann, hehe! vissa frågor var visserligen omöjliga att ens fatta, men många kunde man ju utan alternativ. loved it.

Catrin sa...

Var var var får man tag på spelet?

Anna W sa...

enklast är nog att köpa det på english bookshop i stockholm eller uppsala, men ring först och kolla så att de har det inne. annars - kanske internet?