söndag 31 januari 2010

Lame.


Sorry för bloggtorkan. Helgen har varit minst sagt komalik. Lyckades läsa ut en bok jag kämpat med i två veckor trots att svårighetsgraden är på en pixiboks nivå, alltid något. Valde ut en ny bok som jag någon gång påbörjat och läst precis nästan till slutet (vi snackar typ tio lättlästa sidor från the end). Kände mig duktig. Orkade dock inte fortsätta läsa. Jag skyller på snön, för mycket sömn och att min psykolog ställde in vår session i fredags (!). Lovar bot och bättring i veckan - är egentligen sjukt speedad och har flera hundra inlägg på lager, så hoppas ni är redo för en maxad start på februari!

P.S. Det mest produktiva jag gjort denna helg är att klistra fast de små miniomslagen på plastbitarna som ska föreställa böcker i Penguinspelet. Det var lite kul. Har dock fortfarande inte spelat det. Alla säger att det är supersvårt, men det tror jag inte på förrän motsatsen har bevisats. DS

7 kommentarer:

Paperback Lover sa...

Har haft precis samma januari-koma och samma pepp inför februari så jag förstår verkligen vad du menar.

Anna W sa...

toppen! skönt att känna att man inte är ensam!

heléne sa...

jag har spelat spelet! det är så himla fint ju. ganska svårt, även om man kör med alternativen. men inte jättejättesvårt då. utan alternativ måste det dock vara omöjligt. i alla fall för mig.

Anna W sa...

spännande! planerar att spela om två veckor då bokcirkeln är på besök, återkommer med rapport!

Kim sa...

@ Anna läste du och valde ut vilka omslag du klistrade på plastbitarna, jag kom ju på mig själv att göra precis så när jag insåg att det blev lappar över:)

Malin.N sa...

Så svårt är det inte - men tillräckligt svårt för att det inte ska vara trist. Spelkväll nån kväll?

Anna W sa...

k - ja, det här med att det blev lappar över var ju en stor kris! herregud, det störde mig verkligen som den kontrollfreakade människa jag är. jag gick på känsla i vissa fall och titlar och vilka jag läst - lite blandat sådär. men vad gör man nu med dessa små värdefulla klistermärken som blev över? hur tänkte du?

m - game on!