söndag 1 november 2009

The Winner Takes it All...

...eller åtminstone två biobiljetter till New MoonMoa kammade hem segern med den här motiveringen:

Var beredd på Harlequin á la sexy vampire... eller?

Jag ville ligga med Edward Cullen. Och nu snackar vi sex. Inget platonskt jävla tjafs. Knulla. Dock så blev jag en aning skrämd när jag såg att det nu finns en "autentisk" Twilight-dildo att införskaffa på diverse otäcka internet-shoppar. Att man skulle lägga den i frysen för att få just denna autentiska känsla och att den dessutom glittrar i solen (varför man nu skulle vilja ta med sin dildo ut på picknick kan jag inte riktigt förstå?) gjorde mig aningen knäsvag, och denna gång var det inte av någon flickaktig åtrå utan av äckel. Det blev helt plötsligt så verkligt. Som när man för första gången förstod hur det gick till när ett barn skulle ta sig ur magen. Förlåt. Jag ångrar mig. Jag vill inte ha några biobiljetter och jag vill definitivt inte ha en sötsliskig, glittrande popsicle mellan mina ben. 


Sorry Moa, biljetterna kommer ändå. Och för er som inte nöjer er med bio och dildo finns även trosor... Är det inte lite enkelspårigt dock? Finns det inga killar som tänder på Edward Cullen? Borde det inte finnas kallingar också?

6 kommentarer:

Anonym sa...

Det var en värdig vinnare :)

Superkul du lade ut motiveringen SAMT länk till vinnarensa blogg. Men, bloggen är tom... eller är det tillfälligt fel?

Anonym sa...

Var ju tvungen att leta upp den och delar härmed med mig

http://www.buzzfeed.com/akdobbins/twilight-dildo

Moa sa...

Tack Anna! Haha. Jo, jag tror absolut att det finns män som tänder på Edward, men de får väl också hålla till godo med dildon antar jag...?

Bloggen är rätt länkad, dock så fick jag lite panik för ett par veckor sedan och raderade alla inlägg. men den kommer tillbaka inom en snar framtid. :)

Tjing!

Anna W sa...

toppen! jag hade ju väntat mig flera hundra mail med snusk om esme, alice, edward, inte minst min favorit jasper och varför inte rosalie och han den där andra brorsan som man aldrig kommer ihåg vad han heter, men det verkar som att edward är favoriten!

Rebecka Madeleine sa...

Hej :) vet du vart man kan köpa den twilight dildon hehe? Jag och min kompis tänkte köpa det + trosor till vår Twilight galna kompis och har letat jätte länge men har inte hittat. Skriv till mig på bloggen eller mejla mig, (madde93_@hotmail.com) om du vet vart man kan köpa den =)

Anna W sa...

hej! jag har tyvärr ingen aning, men förhoppningsvis kanske någon annan läsare vet! lycka till! jag och några vänner hittade "bellaarmband" till vår kompis förra året - det var på e-bay...