söndag 8 november 2009

Express.


Jag tar tillbaka allt negativt jag någonsin sagt om Bokia Express. Butiken nere i tunnelbanan vid Östermalm är ju to die for! Köpbegär; ja!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Fast ändå... om ryktet var sant
"i sin jakt på personal specifikt letat efter folk som inte har erfarenhet från bokbranschen"

så får de bakläxa. Det förlåtes inte av ett snygt yttre.

Anonym sa...

även den vid NK är snygg, me like.

Anna W sa...

1. ja, det stod i svb nån gång för hundra år sedan.

2. oh, will check it out!

Anonym sa...

Hmm, du kör hellre fria än fälla? Vi är inte alla så lättflörtade. Faktum är att jag blev lite besviken på bilden jag målat upp av dig nu.

Anna sa...

Oj! Det var ju inte bra. Men om jag förklarar: Jag älskar böcker, litteratur och att läsa. Jag vill att fler ska upptäcka hur fantastiskt det är, och jag tycker att bokbranschen ofta är för snobbig och innesluten i sig själv. Det är därför jag tycker det är så viktigt med bokomslag som kan fånga in människor och locka dem in i böckernas värld. Och därför gillar jag boklådor som lockar till köp av böcker, oavsett om det är Bokia Express eller små, självständiga antikvariat. Sen är jag ofta väldigt kritisk och snar att döma, så jag försöker jobba på det genom att aldrig vara så stuck up att jag inte kan ändra en åsikt. Men jag gillar fortfarande inte att man som bokhandelskedja anställer folk som inte har intresse eller kunskap om produkten. Då gräver man sin egen grav. Bättre bild igen? ;-)

Anonym sa...

Hmm, ok. men jag tycker ändå det vore ide att skapa en liten vodoo av Bokia Express pga det uttalandet. Usch, tänk att de som jobbar på det FINA stället troligen inte ens uppskattar det. Slöseri säger jag.