tisdag 22 september 2009

Ready for Mass?

Okej, nu kör vi. Fem dagars bokmässa och ni vet ju redan att det är här ni får de mest sanningsenliga rapporterna. Det är är den enda mässbloggen du behöver!

Vi börjar med en liten överlevnadsguide:

1. Plåster, tamponger, huvudvärkstabletter, åksjuketabletter och så årets måste - handsprit. Det här är som att åka på festival, come prepared or prepare to fall...

2. Snygga skor vs sköna skor. Välj rätt! Cementgolv under dagtid vs kullersten och bargolv kvällstid - det är ditt val. Själv jag har grav beslutsångest och har både klackar och foträtt nedpackat. 

3. Ett visitkort säger mer än tusen ord. Karisma kommer du långt på, men folk har guldfiskminne - de behöver en minneslapp när de ska ringa dig på måndag. 

Do's:

1. Mingla med stil. Kvantitet framför kvalitet - and people; always be polite! Du lever bara en gång - prata med alla och tala väl. 

2. Dress to impress. Jag menar det. Var snygg. Alla som är där vet redan att du är smart. 

Dont's:

1. Bind upp dig. Min facebook och samtliga mailadresser är fullkomligt spammade med evenemang som jag redan tröttnat på innan de ägt rum. Var istället ett rö för vinden! Om du jobbar hårt hela dagarna är det ännu viktigare att kvällarna blir dina... 

2. Har ni sett senaste alkoholprofilen? Kanske läge att kolla in annars... Park är Park är Park, eller vad är det man brukar säga?

Är ni redo? Bra! För nu kör vi! And I will tell all...

P.S. Om du inte kan vänta, kolla in vad som hände förra året... DS

3 kommentarer:

Emily sa...

oh, i'll be waiting by the laptop!

Paperback Lover sa...

Du gör mig sjukt sugen på att åka och ändå vet jag att jag inte kan. Istället ska jag vara Tjernobyl-änka och städa med föreningen. Man kommer tyvärr inte undan när man är ordförande. Suck. Men samtidigt...när pojkvännen är borta dansar bok-katten på bordet.

Anonym sa...

ja! läs och slappa och följ bloggen istället...