onsdag 23 september 2009

Kaptenens Logg 13.54

1. Dagens outfit. Prickig kjol, inhandlad vid tidigare besök i Götet. 
2. Vatten! Man torkar ut på två röda sekunder här inne...
3. Arcipedicosko. Foträtt dojja från Portugal, inköpt speciellt med tanke på mässan. Snygg, stilren och osannolikt bekväm (kan meddela att mina skavsårsplåster trillade av redan på tåget...), det känns som att gå barfota på en sommaräng!
4. Prismärkare. Det är viktiga saker, för mycket på mässan handlar trots allt om sälj. Dessvärre verkade ingen komma ihåg hur man bytte färgband eller satte i rullarna med själva prislapparna. Eh, lite för länge sedan vi stod i butik kanske...
5. NoK:s tema i år; Oberoende!
6. Foxy Johan Hansson, Nok:s grundare. 
7. Äppelträd!

Har anlänt till mässhallen och stämningen är ganska chill om man jämför med stirret på tåget. Vana hantverkare rollar väggar med vit färg, hänger vepor och sätter upp temporära väggar som om de hade all tid i världen på sig. Skönt! Samtalsämnet framför andra är otippat nog inte spansk litteratur utan  (fortfarande) handsprit (som i "Var finns handspriten?", "Den här handspriten var lite konstig" och "Men kan du sluta missbruka handspriten nu då!?"). Har redan sprungit på Hanna från Pocket Shop, Johan från Tranan, Petra från Storyside och Sanna från Voltaire Publishing. 

Stay tuned...

Inga kommentarer: