tisdag 29 september 2009

Academic by Night.


Jag gillar nya Akademibokhandeln vid Odenplan. Det är min närmsta, och på kvällen är den snygg. I like it. 

4 kommentarer:

Jessica (ord och inga visor) sa...

nej, är det sant? Jag blir totaldeprimerad varje gång jag går förbi (överdrift iofs), för att det är så tomt och stramt och kallt. Jag vill att bokaffärer ska vara kaotiska men snygga, vimla av böcker. Det är inte kul när man kollar pockethyllan och inser att man har allt man vill ha därifrån. Nu är det inte riktigt så på aka men näst intill alltså. Men på kvällen är den kanske fin, eftersom man slipper se hur tom den är ;)

Anna sa...

jag hade hört en massa skit, så jag blev positivt överraskad, men problemet är ju att de tryckt ihop allt i bakre delen av butiken, så det blir en väldigt schizofren upplevelse att handla där. kaotiskt men snyggt är en väldigt bra beskrivning på den ideala bokhandeln måste jag säga. men om det ska vara stramt tycker jag att det ska vara så här.

Jessica (ord och inga visor) sa...

ja, för att vara stram så är den okej. Det kan jag sträcka mig till, efter att ha gått förbi där två ggr nu under kvällen och tittat lite extra. Men om vi ska prata om bokhandlar, har du sett vad som har hänt med stora akas pocketavdelning? Det är ren sorg hur liten och undanskuffad den har blivit...

Anna sa...

haha, bra research! nej, har inte sett! det finns mycket att göra på bokhandelsfronten, det är ett som är säkert...