måndag 17 augusti 2009

On Books in Papers.Jag gillar nästan aldrig boksidor i magasin. Tyvärr, jag är ju annars gruvligt intresserad av bra boktips. Men här var en schysst sida jag hittade i somras när jag satt och rev i gamla tidningar. Var så klart tvungen att fota av. Annars är ju till och med Jessika Gedin bortlayoutad i ELLE som ju blivit urbota trist. Jag vet inte. Antingen blir det för pretto, eller alldeles för mainstream och banalt. Varken Granta eller Veckorevyns boktips är riktigt min grej... Läsartips, någon?

6 kommentarer:

Carina sa...

Samma här. Dessutom känns tipsen redan uttjatade och gamla när tidningen väl kommer. Personligen hittar jag i stort sett alla mina boktips i bloggosfären och hos mina kompisar.

anna n sa...

För det mesta får jag mina boktips från bokbloggar, eftersom de känns snabbare, personligare och öht roligare. Dock kan jag verkligen rekommendera tidningen M:s boksidor - de ligger där någonstans mittemellan granta och veckorevyn :)

Anonym sa...

åh, ska jag kolla upp omedelbums!

Michaela sa...

Ja, vad hände med Jessica Gedin, det enda läsvärda i Elle?!

Anonym sa...

jo, hon är kvar. men inte lika lätt att hitta....

Torbjörn Wester sa...

Det ska bli väldigt intressant med Dagens Nyheters lördagsbilaga som, vad jag fattar, kommer att enbart handla om böcker numera...

Du har en cool blogg f.ö.! Jag har lagt till den i min länklista över bokbloggar.

...och om du vill får du mycket gärna länka till mig :-)

http://www.litt.se