tisdag 11 augusti 2009

Don't Worry, Be Happy!

Första veckan på jobbet för många, och kanske frågar man sig vad som egentligen är meningen med allt? Om du redan stressat igång och börjat springa i ekorrhjulet igen tycker jag att du ska läsa någon av ovanstående böcker. Även dessa lottar vi ut i ett chict litet kit. Så släng iväg ett mail så är helgens läsning räddad. Och kanske resten av ditt liv också för den delen. Vågar du chansa?

6 kommentarer:

Lilla O sa...

Den översvämmade hjärnan låter helt klart som en bok för mig, eller kanske om mig. Hur ska man få plats med allt i skallen egentligen?

Anonym sa...

jag vet! man måste försöka sålla. det är sååå svårt.

michaela sa...

Vad jobbar du som/med?

Anonym sa...

jag jobbar som marknadsförare och koordinator på kulturhusets marknadsavdelning. sen gör jag blogg, pocktail och lite andra saker för natur & kulturs marknadsavdelning också. plus lite frilans (omslag till böcker, texter för tidningar och illustrationer). det jag tycker är roligast att arbeta med är strategi, projekt och litteratur. men viktigast är att kollegorna är trevliga och roliga. vad jobbar du själv med?

Camilla sa...

Hej

Just nu undrar jag över meningen med allt så dessa böcker skulle jag behöva och se om jag kommer på någon relevant lösning.

Anonym sa...

javisst! bara maila din adress så kommer de!