onsdag 22 juli 2009

Harry Boy.
Jag har fortfarande inte läst Harry Potter. Gjorde misstaget att läsa den första boken på svenska (big, big mistake kan jag säga) och blev uttråkad. Sen missade jag att köpa de där stilrena, engelska pocketutgåvorna med svartvita framsidor som fanns för några år sedan och då tröttnade jag igen (någon som har dem att sälja vintage?). Sen började alla mina vänner och alla jag känner att läsa om böckerna för typ sjuttiofjärde gången och tjata och tjata om hur fantastiska de är och då tröttnade jag verkligen. Jag vet inte. Någon gång kanske. Om omslagen skulle se ut som ovan - yes, Sir I'll read'em tomorrow! Nu blir det väl antagligen så att jag hädar genom att gå och se den senaste filmen istället, utan att ha läst boken innan. 

9 kommentarer:

Maria sa...

Fy satan i gatan vad snyggt!
Omslagsporr!
Mitt varmaste tack för alla härliga omslag du samlar här, det är allt som oftast en ren njutning att kika in!

Michaela sa...

Varifrån kommer ovanstående omslag? Det är alltså inga autentiska? Synd, i så fall hade jag också köpt dem. Har heller aldrig läst någon Potter, bara något kapitel högt när jag satt barnvakt, men det stycket gav inte direkt mersmak.

Anonym sa...

maria - kunde inte sagt det bättre själv! tack för din uppskattning också. tycker dock inte att alla i serien håller samma grafiska klass, men ändå. det är verkligen porr! :-)

michaela - nej, det är en designer som gjort - kolla här: http://mscorley.blogspot.com/

M sa...

Läs om bok ett på engelska. Strunt i filmen. Jag tycker de är en stor besvikelse. Förutom att alla de vuxna skådespelarna är nästintill perfekt castade. Jag menar Snape, kunde inte varit bättre. Ungarna, blä. Ta nu dina snygga böcker och läs dem. Iaf 1-4.

Anonym sa...

ÄLSKAR SNAPE!!! är så k*t på honom. ohhh.... ok, lovar att läsa! ;-)

Under Pseudonym sa...

Ja, ofta är det bättre att läsa på engelska. Ta James Frey's My friend Leonard. En läsupplevelse utan dess like: på engelska!

Anonym sa...

har inte läst varken den eller tusen små bitar, men vet att många älskar dem.

Zhari sa...

Det är ögonfrossa att sitta och kolla på de här snygga omslagen - I am melting in one piece ^^

Anonym sa...

ja veeet.