onsdag 1 juli 2009

*Blink Blink*

Läste just ut Blink. Fab. Älskar jubileumsutgåvor. Gick direkt på Outliers. Har dock inte läst The Tipping Point än. Vet att jag är hopplöst efter, men vadå. Det är väl vad semestern är till för - att komma ikapp? Det skulle i och för sig innebära att jag inte haft semester sedan 2005 vilket är en sanning med modifikation. Men ändå, det tar ju tid att komma ifatt när man väl kommit efter... Vad läser ni för "komma-ikapp-titlar" i sommar?

4 kommentarer:

Bia sa...

Tipping Point är nog bäst, fast läs också Levitts Freakonomics eller ännu hellre Stefan Einhorns Konsten att vara snäll.

Bia sa...

Är ju sjukt snabb så först nu läste jag hela ditt inlägg och såg att du ställde en fråga. Jag ska läsa New York-trilogin.

Sanna sa...

Jag tänkte komma ikapp på nobelpristagare i sommar; hade varken läst Lessing, Le Clezio eller Camus innan. Lite pinsamt faktiskt. Läste Gräset sjunger i förra veckan och undrade varför jag inte gett mig på den damen tidigare!

Kan också varmt stödja rekommendationen av Freakonomics, som jag faktiskt läste i måndags. Smårolig och intressant - får en att tänka i ekonomitermer om allt möjligt!

Anonym sa...

Freakonomics läste jag när den kom för flera år sedan - ÄLSKAR DEN! betackar mig lite för einhorn dock... jag är ju inte så snäll av mig, så jag kanske borde, men det är något som tar emot där... ;-) inte heller auster har jag orkat mig igenom trots all praise. det är kanske gubbarna jag har problem med? :-)

lessing och camus är fantastiska! clezio har jag inte heller hunnit till än.