måndag 20 april 2009

Oh, please, stay by me Diana!

Det finns rätt många Dianabiografier där ute. Du kanske undrar vilken av dem du ska läsa? Då kan jag tala om för dig att this is the one, this is the one, this is the one. Den här är det, det här är den du ska läsa. För den är fantastisk, genial, chockerande och briljant. Du bör läsa den idag. Diana av Julie Burchill. Yes, it's the one

6 kommentarer:

Elin sa...

Jag bara måste fråga: ditt "this is the one, this is the one, this is the one" - kom det från ab fabs vinprovningsavsnitt? Isf älskar jag dig.

Anonym sa...

hahaha! tyvärr måste jag säga att det inte gjorde det. men det hade likaväl kunnat göra det, eftersom jag älskar programmet (även om thoms inredningscynismer är mina favoriter framför food/vine-killen). men jag hoppas att du älskar mig i alla fall? ;-)

Kajsa sa...

Jag trodde att du refererade till den där Stone Roseslåten med "this is the one, this is the one"... Inte det heller kanske?

Anonym sa...

jag tror jag fick det från att jag kollade på den gamla filmatiseringen av "the rules of attraction" där sean (bateman) får ett brev där det står "tonite's the nite, tonite's the nite, tonite's the nite..." etc precis innan jag gjorde inlägget :-)

Elin sa...

Nej, jag menade Helt hysteriskt. Närmare bestämt den här: http://www.youtube.com/watch?v=6r_JnGUexsw!

Anonym sa...

AB FAB!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sorry, det gick lite fort där. är detta avsnittet när de bor i grindstugan istället för i slottet??? herregud, den här serien formade min barndom. inte konstigt att man blivit som man blivit!!!

loves it.