tisdag 21 april 2009

Molnfri Bombnatt.

Min största tonårsförälskelse var nog Vibeke Olssons alla böcker om romarriket. Men Molnfri bombnatt, som nu åter finns i pocket nära dig, är inte så dum den heller. Väldigt värd att läsa och att läsa om, är så glad att den finns ute på marknaden igen! Dagens favorit i repris, definitivt.

5 kommentarer:

Emily sa...

jag kunde aldrig läsa den här boken enkom för att den hade så fruktansvärt fult omslag (du kanske minns, den upplagan de hade på östregårdsbibblan?). men jag älskar vibeke olsson, så med det här snygga omslaget kanske det är dags... ;D

Anonym sa...

men det var väl inte fult? jag läste den ändå om och om igen. det var typ samtidigt som man tyckte att marianne fredriksson var det bästa man läst. övergången från kid till teen typ.

Emily sa...

jo, det var en sån där hemsk illustration av den där illustratören jag avskydde (eh). kan även erkänna att jag aldrig läst något av mariane fredriksson. gud va olbidad jag känner mig helt plötsligt...

Emily sa...

speciellt med tanke på att jag inte kan stava till varesig mariane eller olbidad.

Anonym sa...

ja, du är ju verkligen inte beläst vännen! ;-) men oroa dig inte, som kvinna behöver du ändå ingen hjärna. fortsätt se söt ut så kommer allt att gå vägen för dig! :-) nej, skämt och sido. marianne fredriksson var väldigt stor då alltså... bisarr hype såhär i efterhand.