tisdag 3 mars 2009

Bara sååå hösten-08!

Surfade in på Pocketgrossisten för att kolla pockettoppen för mars och se om det var nåt nytt man missat. Mmmm, just det. När topp tre på den engelska listan ser ut så här måste man ju bara skratta! Inte ett ondskefullt skratt, mind you, men visst är det lite komiskt? Erkänner att jag var smått besatt, men ändå. Jag har gått i terapi sen dess, and I've so moved on. Kom igen liksom, jag är tio år för gammal för att läsa dessa böcker om dem om och om igen. Tyvärr. Vad jag vill är att Meyer släpper den där delen där man får uppleva allt genom Edwards ögon. Det är vad jag vill. Och så vill jag ha lika mycket stålar som hon. 

6 kommentarer:

Lo sa...

FAKE!!! du längtar mer än någon annan edwardian and you know it! om det här är ditt sätt att hantera separationsångesten från familjen cullen säger jag bara: i'm higly amused!

Anonym sa...

hahaha. the cullens!!! ok, i surrender.

Paperback Lover sa...

Hihi, jag ska hämta ut Twilight på posten idag så jag är väl en av dom skyldiga till topplistan. Jag känner mig verkligen åååå hösten-08! :-)

Magix sa...

men vilken fruktansvärd bild på tidningen, är den fake eller?? Så där såg de ju inte ut!

Johanna sa...

skulle skriva ett eget inlägg, men hade egentligen kunnat klippa ihop några av de ovanstående. först: jag håller med e. du vill inte alls inte läsa om twilight ur edwards perspektiv. sedan: fruktansvärd bild. robert pattinson är ju då och då lite ful, det är därför han är snygg. men det här! avskyvärt. fruktansvärt. bra mot edward-beroende. själv ska jag dock aldrig se åt denna avbild igen.
själv läser jag förnärvarande eclipse. (fortfarande.) medicinstudier lämpar sig inte för litteraturintresserade personer, då de tar död på den härliga känslan av att hålla i en bok. eller kanske inte, då vi sällan ens kan hålla i våra böcker utan behöver sitta rakryggade vid stora, tjocka skrivbord i tysta bibliotek. som jag gör nu. puss

Anonym sa...

jo, jag vill läsa midnight sun! det är säkert. jag gillar den kitchiga bilden, det känns ju som att de driver med det hela på ett sjukt roligt sätt! men kul analys om pattisons utseende. låter underbart att sitta i bibblan och plugga! ;-)