torsdag 5 februari 2009

The Talk of The Town.

Roberto Bolaño är överallt just nu. Alla verkar läsa hans böcker, eller, for that matter, om honom. Igår läste jag en lång översikt i Bangkok Posts litteraturdel om hans liv och leverne. My gosh, det finns inget som säljer böcker som ett mytomspunnet liv och en för tidig, plötslig död. Speciellt inte om den kanske, men bara kanske, hade med heroin att göra... Get your share here.

5 kommentarer:

Mårten @ Pocketpocketpocket sa...

Har precis börjat på denna.

Moesha sa...

Jag kan ju säga att jag inte är kärringen mot strömmen då det gäller detta... Har läst cirka trehundra sidor and its gooooood.. btw, nu får du komma hem! Saknar dig blair-bear.

Catrin sa...

Jag läste De vida detektiverna förra vintern efter att Mats Gelerfelt hyllat boken i Svd. Måste dock erkänna att jag inte orkade igenom den, även om mycket i den var både bra och fängslande. Men nånstans i mitten gav jag upp.

fransyskan H sa...

Ja verkligen otroligt - sedan tva veckor tillbaka känns det som att hans namn dyker upp vart man än vänder sig (eller klickar...). Tack för länk till AdLibris - är nu 49 kr fattigare, men (snart) nagra vilda detektiverna rikare. Ska bli spännande!

Anonym sa...

hm, intressant. ja, jag återkommer definitivt om detta...