fredag 27 februari 2009

Oh My God You Guys!
Ikväll är det äntligen dags, efter otaliga förhandsvisningar för kändisar, förlagsfolk och vad som känns som nästan hela världen har Män som hatar kvinnor "vanlig" premiär. Helt seriöst trodde jag så sent som igår att den haft premiär för flera veckor sedan, men obviously, tonight's the night. Well, själv går jag på Milk istället. Sean Penn i en politisk gayroll? Christmas sure came early this year!

6 kommentarer:

fransyskan H sa...

Och den fâr äran att öppna Cannes-festivalen i maj. Det var väl inte dâligt...?

Sean Penn. I gayformat! Tyvärr tycker jag sedan Mystic River att han fâtt ngt trâkigt över sig. Typ samma sjuka som Brad Pitt, dvs omöjligt att längre se en film med dem utan att se SP och BP grimasera som sig själva i olika kostymer. Men det är ju jag det! Trevlig film!

Anonym sa...

nej! jag har dyrkat sean penn sedan jag first laid my eyes on him. han har varit gift med madonna och spelat phoebes pojkvän i friends. det säger allt tycker jag. och nu när han är lite äldre är han ju dessutom hunkigare än någonsin. jag hjärta sean penn!

Kristina P sa...

Jag avgudar Sean Penn! Måste också se Milk. Män som hatar kvinnor vill jag dock inte se om de så kastar biobiljetterna efter mig, är redan trött på den. Känns det inte som om varenda tidning och teveprogram i Sverige har visat "exklusiva" bilder från inspelningen förresten? snark!

Anonym sa...

åh!!! häng med ikväll om du vill/kan! men jag vill nog nästan se män som hatar kvinnor nu... av nån konstig anledning. måste bara läsa boken först, haha!

Kristina P sa...

Oh, vore toppen men jag är upptagen ikväll. Olle Ljungström-dokumentären går ju på SVT (och jag är inte begåvad med TiVo som du ;)), det blir högtidsstund. men avlägg rapport sedan! Det gäller även Män som hatar kvinnor, om det blir så att du ser den... Jag är inte sämre än att jag kan ändra mig, hehe.

Ripped Kid sa...

hahaha. jag skulle spela in men orkade inte. eh. lättja, hello.