måndag 23 februari 2009

Högläsaren.

Det fanns en period för ett par år sedan när precis alla jag kände läste Högläsaren. Det var nån form av innegrej. Jag läste den dock aldrig eftersom jag tyckte storyn verkade skum och jag blev så avtänd på omslaget. Och nu är den helt plötsligt vad som verkar vara ännu en fantastisk filmatisering med Kate Winslet  i huvudrollen av en bok jag av olika anledningar inte läst. Suck. Man skulle helt enkelt ha läst den när det begav sig. Man ska alltid läsa innan något blir så mainstreamtrendigt att det hinner filmatiseras. 

6 kommentarer:

Lo sa...

älskade kommentaren igår under trailern: "shit, hon börjar bli gammal ju!". och detta från ett kid som inte ens var en glimt i sin moders öga när titanic gick upp på biograferna. loves it.

Anonym sa...

ja, jag vet! så roligt, så fjortis. kidsen har inte fattat att det är så man kammar hem statyetter.

Paperback Lover sa...

Oj, jag hörde om den här boken senast förra veckan och då också att det hade blivit film av det hela. Så gick Winslet och vann en Oscar. Känner att ibland är jag helt insnöad.

Anonym sa...

jag såg filmtrailern senaste igår, och först då gjorde jag kopplingen mellan boken och filmen (vilka jag visserligen känt till since forever).

Johanna sa...

alltid ett problem. det är ju bara såååå trist att stress-läsa en bok för att man vill hinna göra det innan man ser filmen. oftast lyckas jag inte heller. antingen genom att bokläsandet drar ut på tiden eller bortprioriteras eftersom man egentligen inte var redo att läsa boken just då från början, vilket gör att man missar filmen när det går på bio. eller så hinner jag inte läsa ut boken och ser filmen utan att ha läst boken. pest.
har för övrigt inte läst högläsaren jag heller.

Anonym sa...

jag vet! :-) med students live hard lives, ey? men jag låtsas att ni har det precis som i greys anatomy! :-)