måndag 23 februari 2009

Habegär.

Den här är ju faktiskt ganska sweet. Frågan är bara hur fort man skulle tröttna på den. Någon som provat?

8 kommentarer:

Moesha sa...

Sofie har! Jag är lite sugen jag med.. snyggt och tar ingen plats. Bättre än att böckerna ligger i travar på golvet...

fransyskan H sa...

inte jag, men snyggt!! vem ligger bakom? skulle passa utmärkt som nattduksbordsersattning...!

Anonym sa...

ah, koolt. sofie är ju per definition trendig och kool, så jag antar att hennes lägenhet är detsamma. men DU har ju hur bra lösningar som helst redan, med hyllorna i din hall. jag vill ha som du!

vet inte vem som ligger bakom faktiskt. säkert en idé som är kopierad om och om igen.

Lina B sa...

Å, den där hyllan har jag gått och suktat efter! Verkligen perfekt som nattduksbord.

Då slipper man att sovrumsfönstret är täckt av bokhögar som katterna välter i sin nattliga jakt på mitt vattenglas (de är väldigt dåliga på det där med ditt och mitt).

fransyskan H sa...

Ha ha, Lina B! Det kunde varit jag som skrev det...! (vaknade vi fem av slurp slurp bredvid mig). Fast här skulle jag fâtt tillägga "att bordet är täckt av - oftast väldigt dammiga - bokhögar"...

Om du suktat: Har du möjligen en idé var man kan fâ tag pâ't?

Anonym sa...

Jag har två och tycker att de är fantastiska. Dessutom är det alltid lite av ett partytrick att förklara hur de fungerar. De finns att köpa på Designtorget, för den som undrar.

Enda nackdelen just nu är att jag täckt mina väggar med bokhyllor så till den milda grad, att jag inte hittar något bra ställe att placera mina väggbokhögar på.

Anonym sa...

men åh... jag vet ju var de kommer ifrån; jag tog bilden från en nätshop som säljer dem. men nu har jag slängt tidningsannonsen, och har hjärnsläpp... det är ju den där sidan som säljer en massa sånt kul och som man känner igen men aldrig kommer ihåg namnet på! eh.

och jag blir SÅ avundsjuk på era katter. min bor ju hos mina föräldrar i småland eftersom hon är en utekatt som inte kan på 37 kvadrat i stockholm. ÅH! jag älskar när det dricker ur vattenglasen!!! nu måste jag gråta lite.

och a: fasen vad kul. i-landsboknördsproblem i kubik!

Liz Wennberg sa...

Så nice! Äger ingen, men vill gärna äga en.