fredag 9 januari 2009

What's in a Name?

Både Annette Kullenberg och Marianne Höök inspirerar ju maximalt, vilket gör att de tillsammans utgör en oslagbar kombination. Kan titlarna Får man vara lite tilltalande i det här samhället? och Jag var självlockig, moderlös, gripande och ett under av förljugenhet vara lite mer lockande? Den grafiska formen snyggare? I don't think so! Tyvärr har jag hört att de är katastrofalt korrade, vilket alltid är en enorm turn-off för mig. Bildtexterna i biografin fick mig nästan att gråta när jag läste dem; hello syftningsfel säger jag bara! Man kan ju bara hoppas att Atlas fixar till felen innan böckerna släpps i pocket. Tänk vilka härliga tegelstenar det kommer att bli! Då ska jag läsa dem.

5 kommentarer:

Lo sa...

jag har hört detsamma. men formgivningen är ju fab, så man kanske kan blunda iaf lite för den usla korren?

Anonym sa...

ja, jag har hört från flera olika håll faktiskt (nåväl, david och mamma). darling, man kan aldrig blunda för dåligt korr! hur god formgivningen än är!

David L sa...

Nja nu ska du inte lägga ord i min mun - korrekturfel märkte jag inte av, däremot skulle den mått bra av lite hårdare redigering i sin struktur!

Anonym sa...

hahaha! nej, du är ju mr sympatisk. jag tar tillbaka, åsikter om korrekturfel kom från en luttrad nyhetsjournalist (min mor) och mig själv (notoriskt kritisk).

qi sa...

Jag har nyss läst ut Annette Kullenbergs bok och jag håller med, korrekturläsaren måste ha sovit eller varit frånvarande av annan orsak...

Annars, en bok som berörde mig väldigt mycket!