torsdag 22 januari 2009

Bloggar, bloggar, bloggar, överallt dessa bloggar.

Och så galor, galor, galor (det är galet). Jag har ingen länklista med favoriter (Ego Girl), eftersom de som alla vet skiftar lika snabbt som humör och väder, och skapar därför istället en liten gala här på bloggen idag, med mina favoritbloggar under året som gick. Problemet är bara att jag inte läser bloggar, jag läser böcker. Men det är ju inte riktigt sant, även jag har faktiskt mina favoriter som kräver ett besök eller två per dygn. Och glöm inte att det är precis med bloggar som med böcker; ibland är det formen, ibland innehållet och ibland bilderna som är viktigast. Men allt faller om inte språket håller!

2008 års inspiration/irritation: MILK. Behöver vi ännu en modebloggare med allt vad det innebär? Egentligen inte, men jo. Icakassörskan gone nattklubbsdrottning är min favorit.

2008 års nyfödda: Helt nykläckt i bloggvärlden och ändå alldeles, alldeles underbar. Nina Lavin har allt!

2008 års tvillingsyster: Klimakteriehäxan. Bara namnet. Jag är en bitch, hon är en häxa. Vi är ju praktiskt taget samma person.

2008 års still going strong: Många bloggar och år senare tar hon fortfarande de snyggaste fotona och skriver de vassaste texterna. Lo såklart.

2008 års favorit i repris: Anonymitet rockar! Bästa parollen: festa, mysa, maila (det är ju nästan något av det vikigaste när man bloggar, att ha en bra paroll så att man vet vad man pysslar med) och mest klockrena adressen tillhör fortfarande osexigt.blogspot.com.

2008 års litteraturflicka: delas av Malin med Ett Eget Rum; vansinnigt smart och skarp och Moesha om Skitlitteratur och Skönlitteratur; så sann och underhållande!

Har jag missat någon? Tips på riktigt bra bloggar om litteratur, svenska eller utländska mottages tacksamt (och glöm för guds skull inte den grund på vilken alla galor vilar; motiveringen)! De ska vara som R.E.A; roligt, elakt, och aktuellt!

3 kommentarer:

Lo sa...

men oj så fint, tack för hyllningen, darl! ;-*

Klimakteriehäxan sa...

Hej tvilling!!!! :-D

Anonym sa...

hahaha!