fredag 5 december 2008

Lucka # 5.

Gode värld vad tiden går! Det är redan den 5 december. Bakom den femte luckan hittar vi en av mina absoluta favoritklassiker; Dickens Lysande Utsikter (Great Exepectations, 1860). Enjoy!

6 kommentarer:

Paperback Lover sa...

Åh, vilket omslag!! De två senaste luckornas böcker har jag sett filmatiseringen av men inte läst boken. Gills det?

Lina B sa...

Oh, den har jag inte läst! Kanske får bli årets julklassiker för min del.

Anonym sa...

ja, visst är det riktigt klassiskt. det gills... inte! ;-) tycker iofs att great exp... filmatiseringen med gwyneth är väldigt bra, men ingenting går upp mot boken. samma sak med rötter. good try, men böckerna är starkare!

Anonym sa...

JA! lina! äntligen får jag ge dig ett tips du inte läst. lovely. letade efter dig idag, men hörde att du var sjuk. krya på dig!

Paperback Lover sa...

Nej, det var väl det jag trodde. Bara det att alla dina tips hittills varit så bra och jag blir stressad när det varje dag har kommit till en bok på min läsönskelista. Tack och lov att jag läst Liftarens guide... :-)

Anonym sa...

åh, vad snällt. ja, man blir SÅ glad när det gäller böcker man redan läst, vilket sammanhang det än gäller. även jag har panik över min växande läshög, så jag löser det genom att läsa korta eller snabblästa böcker så att jag ska känna att jag ändå "kommer någon vart" och faktiskt läser ut en titel då och då och inte bara påbörjar väldigt bra, men väldigt långa böcker hela tiden... man vill ju faktiskt hinna läsa om lite då och då också, men det är en lyx man knappast än hinner med nuförtiden. men snart är det jul! mobil: av. sträckläsningsnätter och dagar: come my way!