måndag 17 november 2008

Populär Pingvin.

Klockan är inte ens tolv, men jag har redan hunnit dricka avsevärda mängder kaffe. Självklart ur en klassisk Penguinmugg. Förra veckan hade den dock vandrat iväg, helt på egen hand, till min kollega Ingemar Fasths bord. Undrar just hur det gick till? Men slutet gott, allting gott, nu är den kidnappade muggen åter där den hör hemma, nämligen på min plats. Och nu vet jag vad Ingemar ska få i julklapp...

10 kommentarer:

Maria sa...

Ååååh, vilken suverän julklapp! Både att ge bort och önska!

Anonym sa...

i know. jag har dessvärre redan fem stycken... :-)

Loka sa...

Ja! Jag vill också ha en sån mugg i julklapp. Men jag vill liksom inte säga att jag önskar mig den utan jag vill att någon ska tänka ut själv vilken bokmugg som skulle vara min favorit. Ja, man kan ju alltid drömma...

Loka sa...

Såg förresten att de fanns som väskar/kassar också. Rätt hett det med, även om jag befarar att min stil inte kan bli mer 25-årig kulturtant än den redan är.

Font bitch sa...

Men har den lille penguin-tjuven verkligen gjort sig förtjänt av en sådan gåva? Han stjäl dagligen choklad från mitt skrivbord! Andra rykten talar om allt från läkerolstölder till tuggummistölder… Vår Ingemar är som bekant vida känd för sin sweet tooth!

Anonym sa...

hahaha! loka; jag vet vad du menar, först var jag precis likadan. fick i present, eller gjorde genomtänkta köp till mig själv. nu konsumerar jag dem som andra konsumerar tuggummi! :-) get over it and shop!!! och de sk "tea towels" som finns är inte så koola. men väskorna gillar jag! och fontbitch: som alltid tror jag på att bekämpa evil with good, eller hmmm, var det tvärt om. vad sägs om att ge ingemar den gröna muggen med boktiteln "Not To Be Taken". Perfekt säger jag! :-)

Loka sa...

Finns tydligen solstolar också: http://www.objects-of-design.com/products/70/scatlev/penguin-deckchairs.htm
Men där drar jag nog gränsen!

Maria sa...

Jag hintade till någon i min närhet att jag tyckte muggarna var fina och han undrade om nån författare var finare än nån annan. Så jag listade flera stycken. Då blir det lite överraskning i alla fall. Det kanske inte blir nån alls heller. Men jag håller med om att det är tråkigt att önska sig alltför specifika prylar.

Anonym sa...

ja, solsto(l)lar (förlåt, kunde inte låta bli) är kanske lite för mycket... eller inte... :-)

Paperback Lover sa...

Lite sen kommentar men...jag fick två muggar i julklapp - igår! :-) Great Expectations och Wuthering Heights. Jag är så lycklig. Inte bara för att dom är mina utan för att en viss person förstod hur mycket jag skulle uppskatta dom.