söndag 12 oktober 2008

The Last Merry Go Round...

Vi tar väl en vända till med Le Clézio, eller vad säger ni?

I gårdagens SvD kunde man läsa den fascinerande artikeln "Akademien jagar Nobelprisläcka", så jag leta i närmaste pappersinsamling eller hoppas att den läggs ut på nätet snarast. Måste läsas (man får veta alla kodnamn på de senaste årens pristagare och det spekuleras vilt om vem som är årets läcka)...

Sedan hamnade jag här (jag har också ett "långvarigt, passionerat förhållande med Horace Engdahl - förvisso på distans och utan hans vetskap, men ändå")!

Och om man får ångest över att man måste läsa ännu en nobelpristagare kan man kolla här istället (förövrigt en mycket underhållande pocketbok även i sin helhet, som du hittar här).

Till sist konstaterar jag att det inte bara var jag som hade problem med den här sändningen!

Now let's move on, shall we?

6 kommentarer:

Moesha sa...

Spana in detta: http://www.myspace.com/trailerpark

GÅSHUD! Haha

Moesha sa...

Har du sett den här sidan förr? http://www.twilightsweden.se/
Vilka fab bilder med dem två och äpplet! Förlåt för Twilighthetsen så här på söndagseftermiddagen...

Anonym sa...

ja, det är ju liksom så smaklöst cheesy och underbart på samma gång! kom precis hem från MSÄY-filmatiseringen och är i extas över hur bra den var, så vi kan ju bara hoppas att det här håller samma kvalitet!

Moesha sa...

Tyvärr tror jag att kvalitén kan sjunka till botten men likväl så kommer man ju sitta first row med vitkalkat ansikte och röda läppar (alla undrar:Är hon SERIÖS?) och skrika EEEEEEEEEEEEEDWARD! Haha. Ja, det är så cheesy det kan bli and I love it!

Anonym sa...

ja, gud ja! blodröda läppar, vitt puder och exklusiv outfit. tror vi får satsa på någon form av förhandsvisning baby!

Moesha sa...

Hell yeah!